Bezoekers info

Bezoekersadres / Openingstijden / Entree / Afmeting Museum / Parkeren / Contact

‘Museum M.A.C. House Leusden’,  Museum voor Hedendaagse Kunst.

Tentoonstelling Museumcollectie – Internationaal DIN A4 Project

De Musea zijn weer open!

Museumbezoek:  Wilt u het museum bezoeken? Stuur e.mail naar: lacasaholandesaterra@gmail.com en doe een voorstel m.b.t. datum en tijdstip waarop u het museum wilt bezoeken. Na bevestiging via de mail, bent u van harte welkom.

Entree: Gratis voor alle bezoekers. Echter, aangezien het museum geen structurele subsidie ontvangt, is elke bijdrage, groot of klein,  in het daarvoor bestemde donatiekistje, tijdens uw museumbezoek,  van harte welkom.

Becheiden afmetingen museumruimte:

In overleg met de Gemeente Leusden, bevindt het Museum zich op de benedenverdieping van een zogenaamde “Eurowoning” in Park Rozendaal te Leusden. De museumruimte is derhalve zeer bescheiden van afmeting.

Echter, bij het  ervaren en beleven van hedendaagse beeldende kunst gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit en artistieke inhoud van de tentoongestelde werken. 

Parkeren: 

Parkeren kan In de straat “Alpendreef” te Leusden (de straat ligt vòòr de bocht naar Dalmatië).Tevens zijn er parkeermogelijkheden nabij Winkel Centrum Biezenkamp (5 minuten lopen naar Dalmatië) of elders in Leusden. Parkeren in Leusden is gratis.

A.u.b. niet parkeren op de oprit van het museum.  

Educatieproject Museum: Duurzaamheid en Milieu Solo: Mathieu Klomp Leusden – M.A.C. House Leusden

Kunstenaar Mathieu Klomp uit Leusden geeft wegwerpmateriaal een tweede leven, locatie M.A.C. House Leusden. Deze beeldengroep ‘Krijger” is ook te zien geweest in Centraal Museum, Utrecht in 2017

Contact:

E.mail:           Lacasaholandesaterra@gmail.com

Website:        http://www.lacasaholandesa.org

Facebook:      Margareth Degeling  (impressies van de museale openingen, presentaties)